8. kesäkuuta 2011

Mekko poikineenOttobren kolmen konsin mekon kaavalla ompelin sisaruksille mekot. Hello Kitty -kangas on Kangastukusta, ja pallokangas sattui löytymään joskus kirpparilta vitosella - mutta kangasta olikin sitten parisen metriä. Silkkinauharulla on löytö Tiimarista. Tykkään myös kovasti hameiden poikki ommelluista söpöistä Farbenmixin nauhoista joita olen  tilannut Hanhelilta. Valmiina mekot vaikuttivat ensin jotenkin ällön makeilta, mutta tyttöjen yllä nämä yllättivät ja olivat tosi nätit. Koot ovat 110 cm ja 92 cm ilman saumavaroja.


Meillä on viidennen lapsenlapseni kastetilaisuus Lahdessa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kalle 1 v 8 kk, sai sulosen pikkusiskon kuukausi sitten. Sain tutustua tähän uuteen, suloiseen ihmeeseen peräti kolmen päivän ajan. Eli ristiäiset on tulossa!
Yritin tehdä vähän paremmista kankaista ristiäisasut sisaruksille, mutta päädyimme lasten äidin kanssa lopulta kuitenkin Hello Kitty-hameisiin.

Ei tässäkään hameessa mitään vikaa ole. Nämä ohuet ja söpöt kankaat olen joskus tilannut Iinulta. Tässä mekossa pussihihat on ommeltu kiinni mekkoon paitsi yksi sivu on auki, että mekko menee päälle. Lyhensin myös pussihihoja.


Nämä sydänpaidat on jäänyt kuvaamatta. Tyttäreni pitää näistä kovasti ja nämä ovatkin olleet ahkerassa käytössä.
Paljon olisi ommeltavaa, mutta muut asiat saavat nyt mennä edelle. En ota turhaan ylimääräisiä paineita, ja ompelen kun sopivaa aikaa ja inspiraatiota löytyy.

6 kommenttia:

Hannaliini kirjoitti...

Ihania mekkoja ja nätit sydänpaidat! Hassua, minä en yleensä tykkää Hello Kittyistä, mutta noissa mekoissa kangas oli todella kivannäköinen!

Mervi kirjoitti...

Söötit Hello kitty -mekot, tuollainen kuosi kelpaisi varmasti oitis omallekin tytölle :) Sydänpuserot kanssa on nättejä.

Erja kirjoitti...

Oikein ihania mekkoja!

SariH kirjoitti...

Suloisia mekkosia,vallankin tuo pussihihainen on iiihana!

Minnariitta kirjoitti...

Söpöjä mekkoja ja ihania ompeluksia muuteskin oot tehny!

minakaa kirjoitti...

Kyllä on kauniit paidat :)

Oma kuva
Satakunta, Finland