29. kesäkuuta 2011

Pitäähän pikkusiskonkin liivihame saada!

Koska Minnie-kaavat alkoivat vasta 92 senttisistä, suunnittelin pikkusiskollekin saman tapaisen hameen kuin isosiskolle. Koko on 86 cm. Yläosa on piirretty ilmaisesta Ottobren nettisivujen hihattomasta paidasta. Tästä tulikin oikein hyvä hamonen.
Alaosa ei ole ihan yhtä kellomainen, mutta nyt sisaruksilla on vastaavanlaiset liivimekot.

6 kommenttia:

Hannaliini kirjoitti...

Hurmaavat mekot!!!

Mervi kirjoitti...

Kauniit mekkoset! Musta tuo omppujoustis on aina vaan niin kivan raikas kuosi :)

SariH kirjoitti...

Kaikkia ihania täällä taas :) Mulla on taas kerran kaikki ompelukset ihan jäissä,kun ei vaan jaksa.Tuo pikkuneiti on sellanen Justiina ja komentoora,että oksat pois.Joka juttuun pitää osallistua ja mun hermo ei sit kestä sitä osallistumista ompeluksiin ;) Lisäksi salamatkustajana vielä kulkeva taimi on vienyt ne viimeisetkin mehut :-P Vaippoja oon koittanut ommella puolipakolla,muutaman oon valmiiksi asti saanut.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Mä en oo ennen tuosta ompusta niin tykänny mut näissä mekoissa se kyllä tulee edukseen...tosi kivat on mekot!!

minakaa kirjoitti...

Ihania mekkoja tosiaan, harmi kun kesä meni jo enkä ite htinyt kokeilla tätä kaavaa. Mutta voisihan sen tehdäja käyttää pitkähihaista paitaa alla.

Minäkin välillä täppelen peitetikkikoneeni kanssa. Tikki on nyt hyvää, mutta välillä se syöttele sitä esoria miten sattuu. Samoin on ongelmia välillä, että ihan normaalisti, kun opelee niin tekee hyppytikkiä ja stten tietty se tikki purkaantuu. Oliskohan kellään tietoa mistä johtuu ??

nanou kirjoitti...

ihanat!! :)

Oma kuva
Satakunta, Finland