19. kesäkuuta 2011

Pikkumiehelle kesään

 Pikku-Kallelle valmistui pari tähtijersey-paitaa. Kaavat tulostin Ottobren ilmaisilta nettisivuilta. Koko on 92 cm, kun toiveajatten, että nämä mahtuisivat Kallelle vielä ensi vuonnakin. Paitojen etupuolelle olisi sopinut jotkut kivat applikaatiot, mutta jätin tekemättä, jotta saisin ommeltua nyt viikonloppuna enemmän ;)

 Paita on viimeisimmästä Ottobresta. Kaula-aukosta tuli ihan kelvollinen - en tiedä miten asettelin paidan kuvaan kun se näyttää noin rumalta. Housut on Saimi-svetarihousut koko 92 cm ilman saumavaroja ja pituutta näissä on 86 cm. Puntin resorit on aseteltu kaksin kerroin; siitä saa sitten myöhemmin vähän lisää pituutta.


Sammakkopaita sai kaverikseen lyhennetyt housut. Niistä tuli kyllä aika naftit joten voi olla, että nämä ovat valmiiksi pienet. Housujen joustofroteen olen saanut työkaverini äidiltä. Olisi kiva tietää kuinka vanhaa se itseasiassa on. Ihanan tuntuista tämä ainakin on. 

Huomenna pistän vaatteet postiin, ja odottelen sitten Kallen äidin kuulumisia vaatteiden istuvuudesta. Paidat nyt aina sopivat, mutta housujen vyötäröistä ei koskaan voi olla varma.

2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Ihania kesävaatteita! Noita hihattomia pitäny miunkin tehä, vaan eilenkin aloitin hihatonta tekee mutta jotenkin siitä kuitenkin tuli raglahihainen t-paita :-D

SariH kirjoitti...

Ihania vaatteita taasen :) Mun suosikki noista on tuo vihreä norsusetti.

Oma kuva
Satakunta, Finland