27. kesäkuuta 2011

Avaruuspaita, leggareita, kankaita ja kesää

Löysin sopivan sävyisen paitakankaan Fannin haalareihin. Nämä Meandin haalarit ovat niin hyvän malliset, että pitäisi kopsata kaava ja tehdä itse samanlaiset. Tytöt olivat täällä saunomassa ja vain tämän kuvan sain napsastua kun tytöt pukivat puhtaat vaatteet päällensä.

Sitten taas leggareita; Ottobren Lilyä ja Lolaa. Kirkkaan vihreä kangas on Eurokankaan jämäkkää ja ihanan tuntuista kilotrikoota. Toiset valkoiset housut ovat bambujoustista ja lyhyet valkoiset leikkasin vanhasta miesten T-paidasta.

Kävin Eurokankaassa ostoksilla. Olin etsimässä yksivärisiä trikoita kasa Meandin tunikoita mukanani. Eikä tietenkään mikään matsannut. Pakoilla oli muutama hassu vakioväri liruja puuvillatrikoita. Tuo valkoinen vahvempi elastiinitrikoo sitten löytyi pakalta ja maksoi hirvittävät 23 euroa/metri. Mietin kaksi kertaa, mutta otin sitä kun oli välttämätön tarve. Kilotrikoista sitten löysin tuon kauniin harmaan elastiinitrikoon, josta valitettavasti löytyi värivirhe. Myyjä antoi sen sitten minulle puoleen hintaan, eli noin 1,5 metriä loistavan oloista trikoota maksoi vajaa 5 euroa. Tuo ale hieman kompensoi valkoisen trikoon hirmuhintaa.

Tuosta harmaasta vielä; se on ihan minun lempivärini sisustuksessa. Enkä taida ikinä kyllästyä. Tosin seinät minulla on vaaleat joten voin sitten sisustaa voimakkailla väreillä. (Kysyn tässä itseltäni että millä VÄREILLÄ, kun koko sisustuskin on tummia harmaan sävyjä.)

Keskikesän kunniaksi kesäkuva sisaruksista Lahden vesijärven rannalta. Ihania nämä lapsukaiset - joista jokainen on yhtä rakas.

Utelisin vielä että onko joku hiljakkoin käynyt Tritekssä? Minkälaiset valikoimat siellä yksivärisissä trikoissa nyt mahtaa olla? Kaikki vihjeet otetaan kiitollisena vastaan ;)

4 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Kylläpäs sopii avaruuspaita hyvin Meandi-haalareiden väreihin!

Riikka kirjoitti...

Kävin pari vko sitten triteksissä. Yksivärisiä trikoita on aina ollut hyvin, kun olen käynyt! Itse otin mustaa, limea ja v.punaista, mut oli paljon paljon muitakin.
Huomioi heidän kesäaukiolot. Heinäkuu taitaa olla suljettu.

Eve kirjoitti...

Triteks taitaa lomailla 18.7. alkaen. Siellä oli ihan kivasti erivärisiä kesätrikoita (ohuita enimmäkseen siis).

nanou kirjoitti...

ihana yhdistelmä tuo kangas me&i pyllyjen parina!

Oma kuva
Satakunta, Finland