24. kesäkuuta 2011

Meandin paitaan leggarit

Tyttäreni pyysi minua ompelemaan housuja Meandin tunikoihin. Tässä on 98-senttiset Milla-rypytyslegginsit Ottobresta 6/2010. Ohjeista poiketen saumuroin framilonin kiinni samalla kun ompelin saumat yhteen. Leggareiden resorina on vähän turhankin raskasta luomupuuvillaneulosta, housukangas on tosi ohutta jersey-neulosta Huvikankaasta. Tunikan punainen on vähän sinisemmän sävyistä, mutta onneksi sentään kankaat löytyivät varastoistani. Muiden kotiin nappaamieni tunikoiden kanssa onkin sitten eri juttu.Aikaisemmin blogaamiini kesämekkoihin tein lippahuivit. Pikkuiselle Fannille yläkuvassa on edestä sidottava malli, Adan huivi sidotaan niskan takaa. Fannin malli on piiretty jostain parikymmentä vuotta vanhasta mallista joskin isonsin lippaa. Toinen malli on omasta päästä.

 
Tässä Adan malli - lippaosaa voi tarvittaessa pitää myös näin. 

Tässä vielä molemmat yhdessä Tykkään tuollaisista lyhyemmistä kolmioista, ovat vaan minun mielestäni herttaisemman näköisiä.

3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Todella kauniit leggarit ja käy ihan tosi hyvin tunikan kanssa! Kiitos rypytysvinkistä, tuo kuulostaa ihanan simppeliltä tavalta laittaa jo saumaan suoraan tuo framiloni!

Huivit on myös kauniit :)

Anonyymi kirjoitti...

Huivit on todella suloiset. Pitäisi itsekkin tehdä kokeeksi yksi, että saako sellaista laittaa päähän lainkaan.

TanjaV kirjoitti...

Nättejä ompeluksia!

Oma kuva
Satakunta, Finland