29. maaliskuuta 2011

Lakkeja, kalsareita ja paitoja

Tilasin tätä ihanaa Muru-neulosta puoli metriä Rosa Matildasta.  Ada ja Fanni  voivat pitää näitä heti; ovat juuri sopivat näille keleille. Lisäsin pienempään sovituksen jälkeen vielä nauhat, jotta pipo pysyy pikkuisella napakasti ja heilumatta päässä.

Puolitoistavuotias Kalle-poika vietti täällä mummilassa viikonlopun vanhempiensa kanssa. Olin jo etukäteen tehnyt kahdet kalsarit, jotka onnistuivat mielestäni oikein hyvin. Ensimmäisenä esittelyssä on norsukalsarit.
Kuva on vähän heilahtanut, mutta takaakin nämä istuvat hyvin. Mielestäni kalsareiden pitää olla ihonmyötäiset eikä mitkään roikkuvat lökarit. Haarapalan johdosta vaippakin mahtuu hyvin mukaan, vaikka sepalusta en vielä erikseen tehnytkään.

 
Ja vielä toiset samanlaiset kalsarit (taitaa olla peppupuoli kuvassa) . Kankaat tilasin Royal--tuotteesta. Vielä iloisia uutisia: Kalle saa parin kuukauden kuluttua pikkusiskon!


Kalle sai pari paitaa kotiinviemisiksi. Tässä on sininen autopaita ja alla lyhythihainen joustofroteepaita. Niin, ja Hanhelista tilasin ihania erivärisiä Handmade -merkkejä ja vähän nauhojakin.

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Minullekin tuli tänään muru-neuloksia, pakko oli ottaa, kun oli ale =). Ihanat paidat ja varmaan on pojan äiti tyytyväinen, kun sai noin kivoja vaatteita pojalle!

Erja kirjoitti...

Ihania ompeluksia ihanista kankaista!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kankaita!

Oma kuva
Satakunta, Finland