19. kesäkuuta 2011

Hiekkalaatikkoasu

Koska ulkona sataa, ompelin Kallelle vielä paidan ja puolihousut. Tämä sinapinkeltainen on sitä edullisesti ostettua Lasten Metsolan sinapinkeltaista joustista. Sitä, joka on herättänyt tunteita mutta valmiina vaatteena siitä on alettu tykkäämään. Ja niin kävi minullekin.
Housujen kaava on Saimi-svetarihousuista muokattu. Lyhensin ja levensin, ompelin yksinkertaiset mutta käytännölliset lökärit jotka sopivat hyvin kankaan tyyliin.

Peitetikkikone teki paidan kaulusresoriin hyppytikkejä, mutta en alkanut sitä purkamaan. Päällä sitä ei onneksi kukaan huomaa vaikka julmetun ruma onkin.
Joko säädöt olivat pielessä tai neulat pitää vaihtaa. Väsyneenä en huomannut siirtää toista neulaakaan lähemmäksi, joten se rumentaa kaulusta entisestään. Mairon eletanttikuosi on yksi minun ehdottomista kangassuosikeistani, varsinkin tämä ruskeanmusta. Kangas on muistaakseni Royal-tuotteesta.


 Näköjään olen oikein kuvausmestari; housut ovat väärin päin. Paita sopii rennosti tuohon housujen päälle vaan. Yläkuvan otin pesutiloista, mutta taitaa tässä vakiomatolla otettu kuva olla oikeampi värisävyiltään.

2 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Kiva setti!

Unknown kirjoitti...

hieno setti ja minua miellytti kovasti tuo elefanttikuosi.

Oma kuva
Satakunta, Finland