7. tammikuuta 2011

Vaaleanpunaisia norsuja


Tämä on sitten ihanaa kangasta! Sain tytöille nämä valmiiksi tänään, eilen ja tänään näitä olen väkertänyt. Olin taas tilannut kangasta niin nuukasti että käytin hihoihin Hilcon collegea, jossa muuten sattuu olemaan prikulleen sama sävyä kuin norsuissakin. Puseroissa on tunikan pituus, isompi on muokattu Ottobren yöpaidan kaavasta, Fannin paidan kaavana on ollut Ottobren Papana - kaavassa oli kylläkin raglansaumasta avattava nepitys.
 

Niin, ja kankaat on pesty. Kiitos kovasti aiemmista kommenteistanne - aion jatkossakin pestä ja rummuttaa kaikki kankaat huolimatta siitä, rullaantuvatko ne vai ei. Päätökseeni vaikutti vielä sekin, että en oikein osaa tehdä etukäteen vaatteita, joissa olisi reilummin kutistumis- tai kasvuvaraa. 

Tässä lähikuva Fannin paidasta. Kuten kuvasta näkyy, en saanut siististi huoliteltua resorin päitä. En halunnut myöskään taittaa resoria enää taakse, koska siitä olisi tullut turhan paksu. Jätin sen sitten vaan tuollaiseksi ilman kummallisempia kikkailuja. Harmittaa kuitenkin vähän - saisihan se huolitellummankin näköinen olla. 

6 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Onpa tosi suloiset! Olet kyllä löytänyt hyvän väriyhdistelmän :) Ihastelin myös muitakin viimeaikaisia ompeluksiasi, tosi hienoja kaikki! :)

Pintse kirjoitti...

Kiva väriyhdistelmä! Minultakin löytyisi vähän tuota norsutrikoota, tosin keltaisena. Siitä ajattelin tehdä paidan pojalle, hihat ehkä ruskeana..

Mervi kirjoitti...

Suloisia tunikoita :) Itse olen jostain kanssa aivan hulluna kaikkiin ruskea/vaaleanpunainen yhdistelmiin.

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

Kyllä murusten nyt kelpaa - ja blogisi yleisilme on tosi hieno. Osaisipa itsekin vähän "sisustaa". En edes saanut laskuria ilmestymään. Pöh.

Mirka kirjoitti...

Tosi kivat tunikat! Nuo kuviokankaat on monesti niin levottomia, että juurikin vaikka yksiväriset hihat rauhoittaa. Toisaalta, nuo kuviokankaat on arvokkaampia, niin tuolla saa kokonaishintaa vähän laskettua. Tai ainakin ite ajattelen niin :) En vaan aina jaksa alkaa miettiä noita väriyhdistelmiä, kadehdin sitten muilta :-D

Erja kirjoitti...

Suloisia!

Oma kuva
Satakunta, Finland