18. tammikuuta 2011

Setti ja paita

Kerrankin löysin Eurokankaan palalaarista hirmu hyvänlaatuista trikoota, joka pääsi heti käyttöön. Ja vielä tätä lilaa kangasta jäi sen verran jäljelle, että jotain pientä siitä vielä saa ommeltua. Raitakangas on Hilcon trikoota Hanhelista, vaal.pinkki resori Triteksiltä. Nämä vaatteet tulevat pojantytölleni, 4-vuotiaalle Lotalle.

116-senttiset puserot ovat Ottobre 6/2010 solmiopaita-kaavalla tehdyt, housut taas kerran Saimi-Svetarihousut lehdestä 1/2009. Ne tosin leikkasin 110-senttisen kaavalla, mutta pituutta on 116 cm ja siitäkin huolimatta ne näyttävät leveiltä!
Velourkuvan kanssa kävi vähän köpelösti, sillä kisun sateenvarjon yläosa ei ottanut kiinni. Jouduin sen repimään pois ja melkein kokonaan se lähtikin. Vähän hassun näköiseksi se jäi, mutta ei voi mitään. Tuossahan voi sitten Lotta käyttää suurta mielikuvitustaan mitä kisun päässä onkaan!

Huomenna nämä lähtevät työpaikalleni, josta vien ne ruokkiksella Lotan äipän kukkakauppaan.

4 kommenttia:

Pintse kirjoitti...

Kivoja vaatteita taaskin, hyvin sopii tuo raitakangas ja lila yhteen! :) Ja se on aina mukavaa, jos sattuu EK:n palalaareista löytämään jotain.

Mervi kirjoitti...

Kauniita ompeluksia sinulla jälleen:) En olisi mitenkään edes kummastellut tuota kissan hännänpään seutua, jos et olisi maininnut...ehkä uusi omistajakaan ei sitä huomaa ;) Voihan sinne kokeilla vaikka rusetin laittaa, jos alkaa häiritsemään :)

Omppis kirjoitti...

Kivat ompelukset. Mäkin löysin jokin aika sitten tuota lilaa ja heti sen nappasin mukaani. Miten se voikin olla että EK:ssa ne trikoot mitä rullalla on ovat hmm, sanotaanko luokattoman huonoja mutta paloista löytyy joskus helmiä...?

Mamuli kirjoitti...

Kiitos kannustavista kommenteistanne, vaikka olenkin vielä opetteluvaiheessa näissä ompeluhommissa ;)

EK:n valikoimat laatutrikoiden osalta ovat olleet ainakin meillä Porissa olemattomat. Lähes viikottain siellä kuitenkin piipahdan ja jo vähän nolottaakin jo kun en mitään osta. Onneksi nyt tärppäsi. Huomasin että kankaassa oli aavistuksen verran värivirhettä mutta ei haittaa - superlaatu korvaa pikkujutun.

Oma kuva
Satakunta, Finland