12. joulukuuta 2010

Ihanaa että saan taas ommella!

Pitkän tauon jälkeen olen ryhtynyt taas ompeluhommiin. On se vaan hienoa huomata, kuinka nautinkaan tästä harrastuksesta! 

Syy pitkään ompelutaukooni oli maaliskuussa tapahtunut vesivaraajan rikkoutuminen ja siitä aiheutunut vesivahinko seurauksineen. Anteeksi kaikille lukijoilleni kun en ole antanut kuulua itsestäni mitään - olen vain ollut niin uupunut remontista jaksaakseni päivittää blogiani.

Aloitin perusompeluksilla pukinkonttiin, tällä kertaa vuoden ikäiselle ja 80-senttiselle Kallelle.  

Tilasin ja sain peitetikkikoneeseen uuden nauhankääntäjän. Ja nyt taisin sitten ensimmäistä kertaa onnistua! Oliopaita on tehty uudella 50 mm:n nauhankääntäjällä ja tikki meni aivan nappiin. Paitsi kaula-aukosta ei kuitenkaan tullut hyvä, koska käytin kanttina hihoissa olevaa interlocktrikoota ja kauhukseni huomasin, että kaulus ei veny tarpeeksi. Voin vain toivoa että Kallen pää mahtuu aukosta sisään... Olen kuitenkin hurjan iloinen kun onnistuin!

3 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Toi "nappikaulus" on kivan näkönen ja norsutrikoo ihana, en vaan ole saanut tilattua...onnistuiskohan mun älyllä toi kaulus, uskaltaiskohan yrittää...:)

Inhottavia noi vesivahingot!!!

Pintse kirjoitti...

Moi! Kiva, että olet taas päässyt ompeluiden pariin, olenkin jo ehtinyt kaipaamaan kuulumisia. :)

SariH kirjoitti...

Ihanaa,sä oot taas takas <3

Sari/ÄsHoo

Oma kuva
Satakunta, Finland