8. marraskuuta 2009

Velourpuku ja joustofroteehousut


Muutama viikko sitten löysin Kontista pari aikuisten velouraamutakkia. Molemmat olivat sinisiä, siistikuntoisia ja hyvälaatuisia; puuvillan joukossa on 20% polyesteriä. Kirppiksen 2,80 sentin aamutakista sain kaikkiaan kolme vaatetta; hihoista tein jo aiemmin yhdet kokosiniset velourhousut.

Tunnen kyllä erityisen suurta iloa ja nautintoa siitä että saan uusiokäyttää vanhoja vaatteita ompeluksissani; silloin tuntuu, että tämä ompelukin kannattaa noin rahallisesti ajatellen. Toisaalta ompelu on ilo ja harrastus ja haluan myös ostella nättejä kankaita. Myllymuksujen peikkojoustista odottelenkin jo malttamattomana, se kun on niiiin ihana kuosi!

Toisessa naisten velouraamutakin rinnuksessa oli ruusu, jonka nappasin Adan mekkoon. En oikein pidä ruususta, mutta tulipa sekin kirjontakuvio uusiokäyttöön. Punaisesta kaula-aukosta tuli mielestäni tyttömäinen ja kiva, päälletikkauksetkin onnistuivat peitetikkikoneella hyvin. Punaista velouria löysin varastostani juuri sen verran että sain hieman tyttöväriä sinisen kaveriksi. Tarhavaatteena asu on käytännöllinen ja lämmin vaikka ei kyllä lemppareihini kuulukaan.


Tässä hieman huono kuva ruskeista joustofroteehousuista, jotka ovat Adalle vielä pitkät, mutta toivon että resorit estävät puntteja valumasta. Joustofrotee on Eurokankaan edullista lirua kilokangasta. Kotihousuina nämä ovat silti ihan mainiot.

1 kommentti:

Pilvi kirjoitti...

Todella ihana mielestäni tuo sinipunainen asu! Tykkään varsinkin tuosta pääntiesysteemistä.

Oma kuva
Satakunta, Finland