18. marraskuuta 2009

Froteepaita


Adalle valmistui jämäpaloista 86-senttinen paita Ottobre 1/20005:n kaavoilla, pituutta tosin vähän lisäsin. Etukaarroke on velouria ja resorissa on limen väriset, mattapintaiset nepparit. Paidassa on mielestäni ihanan pirtsakat ja raikkaat värit.


Ompelin myös paitaan sopivat velourhousut Ottobren Hupsis-housujen kaavalla. Jätin kuitenkin pitkät nilkkaresorit pois ja pidensin puntteja. Malli on yläosastaan todella reilu jotta vaipallekin olisi hyvin tilaa. Velour on samaa mitä yläkuvan puserossa, vaikka kuvat kertoisivatkin vähän toista.

3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Tosi pirteä paita! Ihana!

Ja hei, tuohon edelliseen postaukseen piti kirjoittamani, kun tuskailit taskujen ompelun vaikeutta, niin mie katoin noista Metsolan vaatteista, että nähtävästi ne taskut ommellaan ensin irrallaan peitetikillä ja sitten vaan yhellä tikillä ite vaatteeseen, ulkokaarrosta. Näin mie oon tehny ja äärimmäisen helppoa!

Mamuli kirjoitti...

Jepulis, Mirka, olisikin kannattanut ommella ekaksi aikaisemmin tekemäni tunikan taskut! Seuraavaksi sitten otan oppia, kiitos vaan kovasti vinkistä!

Ja aion myös kokeilla sitä resorin silittämistäkin, josko olisikin kätevää niin...

SariH kirjoitti...

Ihanat!

Oma kuva
Satakunta, Finland