25. tammikuuta 2009

Flanellivaippabuumi


Tilasin joskus nättejä kuvioflanelleja, ja pakkohan niistä oli vaippoja tehdä! Kukkaflanelli on Eurokankaasta, muut kuosit KVK:sta. Kaavoja olen hieman viilannut Mummuista ja Nöttösestä. Kiinteää imua en halunnut laittaa liikaa, joten jätin täyttöaukon, josta sitten voi lisäillä imua tarpeen mukaan. Peppua vasten myös flanelli, paitsi kukallisessa Öko-tex-fleese. Kukkavaipan etuneppien värit menivät sekaisin - mitäs aloin leikittelemään eri väreillä! Vaippojen nepit ovat KAM16-kokoa ja eturivin neppikantoja peittää tukeva fleesepala, joten nepit eivät masua paina! Muutaman vaipan jätin ilman kiinnitystä. Näistä tuli unelmankeveitä.

Tiedän, ettei meidän suvussa nyt näitä tarvita, siksi vähän ihmettelenkin, miksi nämä tein? Jemmaan nämä toistaiseksi; annan ehkä lahjoiksi, tai mahdollisesti lahjoitan johonkin "hyvään". Varmasti näille koti löytyy, mikään kiire uusien kotien etsimisille ei ole.Toivon, että vaipat pääsisivät kuivausrummulliseen kotiin, jotta flanellin pehmoisuus pääsisi oikeuksiinsa.

1 kommentti:

Pilvi kirjoitti...

Niin huojentavaa, etten ole ainoa jota vaippaompelukset houkuttavat ihan tarpeettomastikin.. Tosi suloisia nuo tekemäsi!

Oma kuva
Satakunta, Finland