20. helmikuuta 2011

Söpöt H&M:n kevättakit tytöille ja vaatteita

Tilasin kuukausi sitten tämä suositut H&M:n kevätihanuudet netistä. Näitä on varmaan keväällä joka toisella pikkutytöllä, mutta olkoon. Kokojakaan en enää muista tarkalleen, mutta takkeja sovitettiin ja olivat tosi hyvän kokoiset, paitsi hihat olivat pitkät. Näihin pitäisi suunnitella muutamat lakit ja jotkut housut. Itsetehtyinä tietenkin.


Olen jotain ommellutkin, tosin taas ihan perusvaatetta. Kohta 1,5-vuotiaalle Kallelle ompelin paidan ja siihen sopivat housut. Housukangas on jotain iänikuista, halpaa ja paksua puuvillatrikoota - Nansoa kuitenkin, joka sattui sopimaan paremmin kuin hyvin paidan väreihin. Traktorikangas on Ikasyriltä. Housujen kaava on Hupsis ja kokoa 86 cm. Nämä lähtevät maanantaina postin kautta Lahteen.
 

Sitten tytöille peruspaidat. Kuosi on suloinen ja olisi ollut rauhoittavaa valita yksiväriset hihat, mutta oikean väristä kangasta ei ollut enkä alkanut näiden vuoksi taas uusia kankaita ostamaan. Sitä paitsi minulla nyppyyntyi pusero kahden pesun jälkeen. Olisi kiva kuulla onko kenellekään muulle käynyt tämän kuosin kanssa samoin?

Sienipaita Fannillekin. Taisi olla jo kolmas sienipaita, ja vieläkin sieniä on jäljellä. Ja olen sieniin korviani myötä kyllästynyt. Kangas on laadultaan kuitenkin ihanan pehmoista.Sitten Adalle housut Metsolan joustofroteesta. Näistä tuli tosi kivat, vaikka valkoinen onkin aika uhkarohkea väri.

 

Alla korvapipo Mikun blogin ohjeella (kiitos Miku!).  Näitä pitää tehdä lisää!


1 kommentti:

SariH kirjoitti...

Mikun pipo-ohje on kyllä tosi hyvä!Meillä on yksi turkoosipilvinen,mutta tuo pinkki on niin herkun näköinen,että täytyy laittaa harkintaan,jos vaikka tilailisi lisää pilviä :-D

Oma kuva
Satakunta, Finland