17. toukokuuta 2009

Kevätmarkkinoilla


Vuosittain on aivan pakko päästä Leineperin ruukin kevätmarkkinoille Kullaalle. Suuntaan askeleeni aina ensin tiettyyn paikkaan; Minimaakariin. Tämä euralainen pikkuputiikki myy pikkulasten vanhan ajan pellavavaatteita. Nämä kaksi kolttua lähti mukaani alekorista 20:n euron kappalehintaan.
Oikeanpuoleinen mekko on 80-senttinen ja sopivan kokoinen vaikka heti pidettäväksi. Vasemmanpuoleinen, syötävän ihana kolttu on 92-senttinen ja siinä todella oikein huokuu vanhan ajan meininki. Tähän mekkoon olen kyllä oikein ihastunut! Ostin asuun vielä vitosella suklaanruskean, lyhyen boleron luonnonvaalein pitsisomistein. Asu on varmasti vuoden kuluttua Adalle sopivan kokoinen. Parikymppiä tuosta asusta ei tosiaankaan ole paljon. Mahtaisinko saada kaupasta edes matskuja tuohon hintaan?

1 kommentti:

SariH kirjoitti...

Ihania!!Tollasista mäkin tykkään,ja tohon hintaan ostaisin heti :) Vallankin nyt kollmen peräkkäisen pojan jälkeen on ihana ostella mekkoja ja kaikkee tyttöhömppää (heh,mä niin odotan,että tuo tyllerö saa hiuksia ja saadaan pistää saparot rusetteineen =) )

Oma kuva
Satakunta, Finland