22. maaliskuuta 2009

WeeWekan vaippuli


Maaliskuun eka päivä kodissani tapahtui "pieni" muutos. Meille muutti väliaikaisesti tyttäreni perheineen. Ostivat remontoitavan kämpän ja laittavat sitä kiireellä kuntoon (jotta pääsisivät täältä pois ;), arviolta pari kuukautta vielä menee ennenkuin heidän yläkertansa on muuttokunnossa.

Ompeluhuoneessani asuu ja nukkuu nyt Ada. Hänen vanhempansa asuvat viereisessä yläkerran huoneessa. Muuttokuormassa saapui myös kaksi kissaa ja kaksi koiraa, joten elämää ja karvoja piisaa.

Mutta asiaan, sain tänään tehdyksi sentään jotain, vaikka ompelutarvikkeeni ovat Adan hoitopöydän takana hyllyllä... Ada sai WeeWekan sivutarrallisen vaipan - tämä lukeutuu lempparikaavoihini. Pidensin kaavaa keskeltä joitakin senttejä ja lisäsin leveyttäkin, mutta en näköjään tarpeeksi; hieman kapoisa tästä tuli. Tavoistani poiketen ompelin kumpparit kujiin. Sisäpuoli on Myllymuksujen oranssia, superpehmeää öko-tex mikrofleeseä. Noin yleensä ottaen olen vaippaan tyytyväinen.

1 kommentti:

SariH kirjoitti...

Pitääkin joskus koittaa taas tuota WeeWekaa,se ei Konstalle istunut ollenkaan,mutta jospa nyt jaksais alkaa tuunailemaan.

Käsittämättömän upea ja mahtava toi kehto noissa reunan kuvissa!Olispa ihanaa osata puukäsitöitä!

Sari/ÄsHoo

Oma kuva
Satakunta, Finland